Περιγραφή Θέσης
H Kanava Hotels & Resorts αναζητά για την σαιζόν του 2022, χαρισματικούς Chef και Μάγειρες όλων των βαθμίδων για να συμπληρώσουν τις ταλαντούχες ομάδες των 5* ξενοδοχείων της σε Σαντορίνη και Πάρο.
Η Kanava Hotels & Resorts δημιουργήθηκε το 1989 και σήμερα απασχολεί πάνω από 300 εργαζόμενους διαθέτοντας και διευθύνοντας τα εξής ξενοδοχεία και πολυτελείς Βίλλες στα νησιά της Σαντορίνης και της Πάρου:
- Vedema Resort, μέλος της αλυσίδας Luxury Collection της Marriott International Inc
- Mystique Hotel, μέλος της αλυσίδας Luxury Collection της Marriott International Inc
- Istoria Hotel, μέλος της αλυσίδας Design Hotels της Marriott International Inc
- Parilio Hotel, μέλος της αλυσίδας Design Hotels της Marriott International Inc
- Acron Villas, μέλος της αλυσίδας Marriott Homes & Villas
- Cosme Resort, μέλος της αλυσίδας Luxury Collection της Marriott International Inc
- Hommage Villa Collection, μέλος της αλυσίδας Marriott Homes & Villas
Βασικές Αρμοδιότητες
- Προσεκτική προετοιμασία πιάτων με στόχο ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, βάση των προδιαγραφών και κατευθύνσεων του Chef
- Τήρηση όλων των διαδικασιών και κανονισμών του τμήματος και του ξενοδοχείου
- Γνώση και τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής (ISO 9001, ISO 22000)
- Τήρηση όλων των διαδικασιών καθαριότητας και απολύμανσης, σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρόγραμμα υγιεινής και καθαριότητας
- Σωστή διαχείριση, χρήση και αποθήκευση όλων των υλικών και του εξοπλισμού του τμήματος
- Συμμετοχή στις καθημερινές συσκέψεις τμήματος, που οργανώνει ο Chef ή ο Sous Chef
Απαραίτητα Προσόντα
- Απόφοιτος/η Τουριστικής ή Μαγειρικής Σχολής
- Ελάχιστη προϋπηρεσία 2 ετών σε αντίστοιχη θέση, ιδανικά σε A la Carte εστιατόρια ξενοδοχείων 5 αστέρων
- Γνώσεις Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων (HACCP)
- Ομαδικό Πνεύμα
- Προσανατολισμένος/η στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη
Η εταιρεία μας προσφέρει
- Διαμονή με πρόσβαση σε WIFI και Ημιδιατροφή
- Φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας
- Διαρκής εκπαίδευση και εξαιρετικές δυνατότητες εξέλιξης